Лична почетна страна

Отварање нове картице или прозора прегледача је прилика да се збуните. Коришћењем start.me као почетне странице прегледача, ви сте сигурни да можете приступити везама које су вам потребне и можете се у потпуности фокусирати на посао који радите.

Поставите start.me као вашу почетну страницу.

Проводимо много времена на интернету. Прегледамо веб ради откривања нових ствари. Или тражимо нешто специфично, као што су укусни рецепти или чланци за мотивацију. Менаџер обележивача start.me вам омогућује да лако сачувате и организујете све ваше омиљене веб странице на прилагодљивој контролној табли. Коришћењем start.me, провешћете мање времена трагајући за везама а више времена прегледајући их.

Прегледајте без ометања.

Више концентрације са личном почетном страницом за ваш прегледач

Примери.

Будите инспирисани неким примерима страница приказаних овде. Погледајте сами како вам start.me може помоћи да останете организовани.

Уградите све.

Уграђени садржај обогаћује вашу контролну таблу и доноси мултимедијални садржај право на вашу start.me страницу. Неки примери:

Више предности.

Изградите контролне табле.

Заправо, start.me је више од великог менаџера обележивача. Његова способност да уграђује графиконе, е-пошту и други садржај чини га великом контролном таблом.

Преко 2.5 {"few"=>"милиона", "many"=>"милиона", "one"=>"милион"} људи користи start.me.

★★★★★

Једноставан, брз, лак за употребу. Апсолутно најбоља професионална почетна страница. Препоручујем свим мојим пријатељима!

Scott Darion
★★★★★

Коначно имам репрезентативну и атрактивну почетну страницу!

Ron Josiah
★★★★★

Пробао сам start.me када је iGoogle пропао и драго ми је да сам га нашао. То је најбоља почетна страница коју сам икада имао.То је један од оних производа за које када видите колико су добри онда желите да сви знају за њега. Ако га до сада нисте пробали, учините то сада. Нећете зажалити.

Chris Warton
★★★★★

start.me је заиста корисна и потпуно лична почетна страница и страница нове картице. Ефикасан начин да започнете прегледање веба.

Ralph Ellis

Креирај почетну страницу.

Бесплатно је и трајаће мање од једног минута.