Савремени менаџер обележивача.

Проводимо много времена на интернету. Прегледамо веб ради откривања нових ствари. Или тражимо нешто специфично, као што су укусни рецепти или чланци за мотивацију. Менаџер обележивача start.me вам омогућује да лако сачувате и организујете све ваше омиљене веб странице на прилагодљивој контролној табли. Коришћењем start.me, провешћете мање времена трагајући за везама а више времена прегледајући их.

Будите продуктивнији на мрежи.

Држите пронађене ствари пронађеним.

Бесплатно, и више од тога.

Упознајте се са нашим корисницима.

Преко 2.5 {"few"=>"милиона", "many"=>"милиона", "one"=>"милион"} људи користи start.me.
Прочитајте неке од рецензија које су наши корисници написали.

★★★★★

Лако се користи и чува ваше омиљене/најчешће посећене веб сајтове и обележиваче лако доступним. Веома корисна функција је груписање обележивача према категоријама. Не могу без тога више!

Stephen Andrews
★★★★★

Ова почетна страница је добро организована и помаже ми да чувам омиљене ствари на дохват руке. Лако за коришћење, једноставно, много опција. У потпуности препоручујем!

Jack Alan Borders
★★★★★

Пробао сам start.me када је iGoogle пропао и драго ми је да сам га нашао. То је најбоља почетна страница коју сам икада имао.То је један од оних производа за које када видите колико су добри онда желите да сви знају за њега. Ако га до сада нисте пробали, учините то сада. Нећете зажалити.

Chris Warton

Приступите својим обележивачима било где.

Ваши обележивачи нису заробљени на једном уређају. Можете им приступити на свом таблету, телефону, лаптоп или десктоп рачунару.